Liebster Award!

Well, this is the first time that i am being nominated for award by Anish nair its been really great and thanks for going through my blogs, he is a fantastic poet, and i always love to read his writing. You all can check his blog : thepoeticprism.wordpress.com

Rules:

  • Thank the blogger who nominated you, and provide a link to their blog
  • Answer the 11 questions given to you
  • Nominate 11 other bloggers
  • Ask your nominees 11 questions
  • Notify your nominees once you have uploaded your post

Answers to anish nairs questions…

1-If you could recommend a book, which one would it be and why? (I just love books so this question will keep repeating )

AnsOne of my favourite books which i first started reading, out of interest was “who moved my cheese” thats because i never thought how one can give life messages by creating such a situation! I was amazed by the imagination and the message that the book conveyed, i would love to suggest it to read, i also know that many of us must have read it already.

2-What’s the last song you listened to?

Ans – I will have to check that, because my most listened songs depends on my situation, which mostly are before sleeping and in the bathroom (that makes me a singer), last song i listened to was “Multifemale|power” on youtube!

3- What is your most treasured possession?

Ans- Sounds like possesing super power 😜, i think i can understand people situation in a better way, i literally keep myself in their shoes, and i try my best to make ensure that they are not the only one suffering situations and i am with them.

4- Describe yourself in three words.

Ans- ok, thats easy! Moody, not extraordinary ( i dont know if that word exist! But yah “common” may work), and emotional.

5-Which three people would you invite to a dinner party (contemporary, historical, or fictional)?

Ans- Umm, no one i guess😅 but every single individual who thinks they are crazy! You are most welcome.

6- What’s the last movie that you watched?

Ans- “Bridge of spies” love the story based on reality, and of course because i still love every single movie of “Tom hanks”.

7-What made you click the follow button on my blog?

Ans- of course your page name! Just kidding, your every poem that you describe it is so well and interestingly witten that i guess i get involve in it totally!

8- What’s the best gift you’ve gotten and from who?

Ans- I actually don’t think of such a gift that was the best, every gift that i got was special in its own way, because after all the person matters, and everyone is invited to my party “without gifts” because for me, my best memories with people is the best!

9-Are you in your dream job? If not, what is your dream job?

Ans- let me tell you, my dream job just like every individual is “Travelling”, but that can’t be my “current job” ( corona ), for now i am studying for optometry thats the dream job at least now for me.

10-Hardback. Paperback or E-book?

Ans- I will go for hardcover, its just because i love the feeling of it, and the heaviness, if that isn’t weird for you (am i normal?)

11-Which blog is currently your favorite?

Ans- Every blog i follow, which includes mostly imagination and a message from it.

Now that i am done with the questions, i really enjoyed answering every question, it took me back to my some sweet memories. Thanks for asking such questions i appreciate your efforts.

MY NOMINATIONS ARE:

1- D_VYANG_TALKS

2- Anjali tiwari

3 – Anisha

4 – Bernerd25

5 – Alkananda

6 – Amanda cade

7 – Amoafowaa

8 – -Eugenia

9 – Unsaid words

10- Tushara olivia

11- Tishgirl❤

The rule says I should nominate Eleven, I would still extend nominations to all my followers and readers. If any of you choose to accept this award, just let me know in the comments below and I’ll include you to the list as well.

My questions.

1- What is the one thing you think, that you cannot survive on without it.

2 – Any of my blog, or your favourite blog, that you found very interesting.

3- Your greateat fear?

4- Anything, that keeps you motivating in any situation?

5- Five people who you think is worth deserving an oscar..( can be any flim star or your relation)

6- Thought evoking, quotes?

7- What is your current mood?

8- In what way, does blogging helps you?

9- Any three things from your bucket list?

10- Achievements till now, your opinions on it, or one thing that you have done for anyone (in a good way of course) that counts worth an appreciation.

11- Anything thing you could do for others (in need) which right now you are capable of doing?

Thanks for your time reading this, i hope i see all your responses as soon as possible, happy living life on earth!

—-yugandhara dalvi




 )

Published by miniworldto

Stay tuned.. hello guys! i hope you find my blog interesting, i love to see your love and i get motivated when you all comment and spend some of your time in reading my blog. Show some love by going on the link https://lessonoflife.online/

38 thoughts on “Liebster Award!

  1. Congratulations again!. Absolutely Wonderful answers. I love your superpower, It’s crazy that you actually understand people well! I hope you get to travel very soon after all this is over! I understand the ‘heaviness’ of books, I guess its that feeling when you hold them! And thanks for following my blog. Congratulations once more 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: